VX Deluxe

Adevarata accesibilitate pentru ambarcatiunile cu motor in patru timpi – aceasta a fost declaratia, care a fost cu siguranta realizata o data cu cele doua noi modele VX. Amandoua sunt modele complet noi de WaveRunnere – de la carena stralucitoare la unitatea compacta de putere - in stilul tipic Yamaha.

Accesibilitatea s-a obtinut fara a modifica performantele motorului in patru timpi EFI, silentios si curat, si fara a compromite legendara reputatie a marcii Yamaha cu privire la confort, manevrare si fiabilitate la cheie. In alte cuvinte, cele doua modele sunt WaveRunnere frumos proiectate, elegante cu niveluri diferite de specificatii si atractie pentru cumparator.

VX SPORT ofera un stil agresiv, performanta exceptionala si excelente abilitati generale. Cu o nota mai sus se afla VX DELUXE, la care vei gasi aceleasi specificatii, plus putin mai mult lux: articole de genul oglinzilor, marsarierului si sistemului de securitate de la distanta in mod „L” oferit de Yamaha. Cu acesti noi si fabulosi patru timpi, Yamaha isi confirma pur si simplu pozitia de lider mondial necontestat, nu numai pentru piata ambarcatiunilor personale, in general, dar si pentru partea mai inovatoare si cu dezvoltare mai rapida a acestei industrii, segmentul motoarelor in patru timpi.

Specificatii

Lungime: 
3.22 m
Latime: 
1.17 m
Capacitate: 
1 - 3 pers
Greutate: 
322 kg
Height: 
1.15 m
Motor: 
4 timpi - 4 cilindri - DOHC 5-valve
Capacitate cilindrica: 
1,052cmc
Spatii stocare: 
70.5 l
Alezaj si cursa: 
76mm x 58 mm
Compresie: 
11,4:1
Sistem racire: 
Racire cu apa
Sistem injectie: 
Injectie electronica
Rezervor ulei: 
4.3 litri
Sistem ungere: 
Carter uscat

Galerie

Toate ambarcatiunile din Yamaha Sky Jet

Curse

Performante de top

Recreatie

Sport